Rehabilitering af KOL-patienter får klinisk retninglinje Sundhedsstyrelsen er klar med nye retningslinjer, der skal sikre, at patienter med KOL får ensartede rehabiliteringstilbud af høj faglig kvalitet.

Sundhedsprofessionelle har fået et nyt sæt kliniske retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen, der nu er klar med en vejledning i rehabiliteten af KOL-patienter. Retningslinjen stiller blandt andet skarpt på, hvilke patienter der bør tilbydes rehabilitering, på fysisk træning, ernæringsvejledning og patientuddannelse, skriver Sundhedsstyrelsen i en omtale af retningslinjen. Derudover indeholder retningslinjer anbefalinger til medinddragelsen af de pårørende i rehabiliteringsforløbet samt den optimale længde af rehabiliteringsprogrammer. Forekomsten af KOL i Danmark er blandt den højeste i verden, og dødeligheden af sygdommen er mere...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind