Sundhedsstyrelsen vejleder om rehabilitering af KOL-patienter Nye retningslinjer skal sikre, at patienter med KOL får ensartede KOL-rehabiliteringstilbud af høj faglig kvalitet.

Sundhedsstyrelsen har sendt en ny National Klinisk Retningslinje for KOL-rehabilitering i høring. Retningslinjen skal supplere og uddybe Sundhedsstyrelsens tidligere anbefalinger for rehabilitering af KOL fra 2007 og derved sikre, at patienter med KOL får ensartede KOL-rehabiliteringstilbud af høj faglig kvalitet. Retningslinjen giver evidensbaserede anbefalinger for udvalgte og velafgrænsede kliniske problemstillinger i forbindelse med rehabilitering af patienter med KOL, skriver Sundhedsstyrelsen. Det drejer sig f.eks. om anbefalinger for henvisning til et KOL-rehabiliteringsprogram, for fysisk træning, ernæringsterapi og gruppebaseret patientuddannelse. Retningslinjen er...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind