Foto: Alex Tran og Dagens Medicin

Katrine vil lokke fremtidens kolleger til med ærlighed Katrine Baldus Nielsen er i hoveduddannelse i akutmedicin, og så er hun lægen bag Instagramkontoen danish.em.doc, hvor hun deler sin hverdag med knap 1.000 følgere. Hun tager følgerne med i hverdagen og deler alt fra begivenhedsrige vagter til udfordringen med udbrændthed.

De seneste seks måneder har 29-årige Katrine Baldus Nielsen tilbragt på ortopædkirurgisk afdeling i Kolding og er nu flyttet til seks måneder i organkirurgisk afdeling, som en del af hendes hoveduddannelse i akutmedicin. Som næstformand i Yngre Danske Akutmedicinere er hun dybt engageret i specialets fremtid og kan ikke forestille sig selv i noget andet speciale, selvom travlhed, stress og udbrændthed kaster lange skygger ind over det. Hun trives med de skiftende vagter og med at kunne passe arbejdet rundt...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind