Kenichi vil vise den virkelighed, man ikke ser i lærebøgerne Kenichi Miyata er kirurg i Californien med egen praksis og står bag Instagramkontoen justageneralsurgeon med næsten en kvart million følgere. Herfra deler han hverdagen fra operationsstuen, fordi han gerne vil vise den hverdag, som kommende sundhedsprofessionelle skal ud i.

Kenichi Miyata er californisk kirurg og har sin egen praksis sydøst for San Francisco. Han udfører ambulante, kirurgiske indgreb som fjernelse af lipomer, cyster og galdeblærer og operationer for brok. Den 44-årige kirurg har siden 2018 delt indhold direkte fra operationsstuen med sine 246.000 følgere. Instagram er for ham en måde at dele den viden, han selv savnede som medicinstuderende. Under aliaset Dr. Gallbae viser han især, hvordan operationer præcist foregår, og hvordan for eksempel en fjernet galdeblære eller cyste...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind