Foto: Alex Tran og Dagens Medicin

Simon netværker med hele verden hjemme fra Sydøstjylland Simon Kallestrup Kristiansen er speciallæge i kardiologi, og så driver han Instagramkontoen cardiologycasesdk, hvor han flere gange om ugen deler viden, cases og quizzer med mere end 110.000 følgere. Det har givet ham et internationalt netværk. Men først og fremmest gør han det, fordi han vil dele sin begejstring for og viden om kardiologien.

Til hverdag er 37-årige Simon Kallestrup Kristiansen afdelingslæge på Hjertesygdomme på Sygehus Sønderjylland i Aabenraa, hvor han især beskæftiger sig med ekkokardiografi. Han er særligt interesseret i hjerteklapsygdomme, men er også ansvarlig for de akutte kardiologiske patienter i FAM og står for at optimere deres forløb og det gode samarbejde med andre specialer. I fritiden beskæftiger Simon Kallestrup Kristiansen sig også med kardiologi. Han deler sin viden på Instagramkontoen cardiologycasesdk, hvor hans begejstring for kardiologi i løbet af 2,5 år...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind