Julen nærmer sig!

Hjemme syg. Hold i nakken. Det var lige, hvad jeg trængte til. Nej, hvor har jeg sovet! Ikke desto mindre ret ubehageligt. Der er ellers ikke nær så travlt på afdelingen, som der plejer at være. Folk har fra starten fortalt mig, at december var rolig, for der ville folk ikke på sygehuset, men jeg har jo set mig omkring og set, at folk, der fyldte vores senge, virkelig var syge, så jeg har ikke rigtigt troet på det. Men...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind