Aarhus får lærestolsprofessor i klinisk fysiologi og nuklearmedicin Med ansættelsen af Jørgen Frøkiær som den første lærestolsprofessor i klinisk fysiologi og nuklearmedicin styrker Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital forskningen i molekylær billeddannelse og diagnostik.

Som lærestolsprofessor bliver Jørgen Frøkiær ansvarlig for forskningen på nuklearmedicinsk afdeling og PET Centret, der er en fælles afdeling ved Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital, som udfører billeddiagnostik på molekylært plan. Afdelingens forskningsområder omfatter bl.a. udvikling af bedre diagnostik af hjerte- og karsygdomme. I samarbejde med onkologer og kirurger forskes der også i at forbedre de diagnostiske muligheder og behandlinger for en række forskellige kræftsygdomme. Jørgen Frøkiær har siden 2006 været medlem af Lundbeckfondens videnskabelige komité, og han er næstformand...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind