»Jeg skal nok komme mig, også hvis jeg aldrig får arbejde som radiolog igen«
Hvis ikke det var for børnene, der stadig er ved at lande i den nye tilværelse i Randers, var familien nok rejst hjem til Holland. For nu tager de det ét år ad gangen og til håber Mahican Gielen at være klogere på, hvordan den jobmæssige fremtiden ser ud-Foto: Kåre Viemose

»Jeg skal nok komme mig, også hvis jeg aldrig får arbejde som radiolog igen« For tre måneder siden ramte radiolog Mahican Gielens karriere et sort hul. Fyret fra jobbet som ledende overlæge prøver hun at nyde den uventede pause og se fremad, selvom hun stadig har svært ved at acceptere det skete.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind