Anders Fomsgaard: »Jeg bruger kultur til at blive et bedre menneske og en bedre forsker«
Fomsgaard (helt th.) sammen med sit band Belgium Means Nothing, som han spiller med i Paris cirka en gang om måneden.Foto: privat

Anders Fomsgaard: »Jeg bruger kultur til at blive et bedre menneske og en bedre forsker« KULTURKANYLEN Ud over at være læge og virusforsker så er Anders Fomsgaard også musiker. Han bruger musik til at koble af og spiller saxofon i en københavnsk jazzduo og i et fransk band i Paris. Anders Fomsgaard holder desuden af at formidle og har skrevet en bog om virus.

Hvad betyder kultur for dig? »Det betyder meget. Jeg er et kreativt menneske, som holder af mange kulturelle ting som musik, kunst og bøger. Jeg tegner også og spiller i flere bands. Det har jeg gjort, siden jeg kunne holde på en saxofon. Jeg dyrker også kultur ved at rejse i andre lande. Flere af mine arbejdskolleger og venner bor rundt omkring i verden. Så jeg bruger mine rejser til at vedligeholde de kontakter, jeg har med folk i andre...

[reblex id='746785']

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind