Jakob Stokholm
»Det er en stor ære for mig at modtage et ERC Consolidator Grant. Det anerkender mine tidligere fund og giver mig mulighed for at udvide min forskning indenfor området,« siger Jakob Stokholm.Foto: Herlev og Gentofte Hospital

Jakob Stokholm modtager 15 mio. kr til forskning i tarmbakterier og astma Forskningsleder Jakob Stokholm fra Dansk BørneAstma Center ved Herlev og Gentofte Hospital, har modtaget prestigefyldt legat, der skal gå til at forske i tarmbakterier og astma.

Lektor og forskningsleder Jakob Stokholm fra Dansk BørneAstma Center ved Herlev og Gentofte Hospital modtager ERC Consolidator Grant på 15 mio. kr. til projektet RestoreGut. Midlerne skal bl.a. hjælpe med at undersøge muligheder for at normalisere tarmmikrobiomet hos børn efter kejsersnitfødsel. Det skriver Herlev og Gentofte Hospital i en pressemeddelelse. »Det er en stor ære for mig at modtage et ERC Consolidator Grant. Det anerkender mine tidligere fund og giver mig mulighed for at udvide min forskning indenfor området. Samtidigt...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement