Foto: Mikkel Henssel

It-problemer udfordrer igen data for intensiv behandling Manglende data fra Landspatientregisteret er en stor hæmsko for Dansk Intensiv Databases årsrapport, siger databasens formand. Årsrapport viser fortsat problemer med SAPS 3-scoren og godt nyt inden for to indikatorer.

En årsrapport, der kun består af data fra seks måneder. Det lyder som om, der er sket en fejl i Dansk Intensiv Databases årsrapport, men fejlen ligger i de nye it-systemer, der genererer data til databasen, forklarer formand for databasen Steffen Christensen, der er overlæge på Anæstesiologisk-Intensiv Afdeling på Aarhus Universitetshospital. Da Sundhedsplatformen for år tilbage blev implementeret, medførte det store problemer for konverteringen til Dansk Intensiv Database, hvor Region Sjælland og Hovedstaden slet ikke kunne levere data. Overgangen til...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind