Foto: Kåre Viemose

Aarhus kravler op på førstepladsen i kræftbehandling Et tværfagligt fokus med ugentlige MDT’er hjælper Aarhus Universitetshospital til at give den rette og bedste behandling til kræftpatienterne i årets rangering af Danmarks Bedste Hospital efter en årrække med podieplaceringer. Ambitionen i behandlingen er i høj grad at tilpasse sig patienterne.

Efter i nogle år at have haft en sikker plads blandt de tre bedste er Aarhus Universitetshospital strøget helt til tops i Dagens Medicins rangering af de bedste hospitaler til kræftbehandling. Aarhus Universitetshospital har generelt et højt niveau, og inden for flere af de ti kræftbehandlinger, som vurderingen bygger på, ligger hospitalet enten nummer et eller er tæt på førstepladsen. Ledende overlæge på Kræftafdelingen Anni Ravnsbæk mener, at det er en flot anerkendelse af hospitalets arbejde, at man i år...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind