Inspektorordningen: Kontrol og udvikling skal gå hånd i hånd For at sikre, at uddannelsesmiljøet for læger og tandlæger lever op til målene, får afdelinger regelmæssigt besøg af Sundhedsstyrelsens inspektorordning. Lægeforeningen efterlyser flere kontrolbesøg, større ambitioner på udviklingsområdet og bedre udnyttelse af den indsamlede viden.

I 20 år har et korps af speciallæger under Sundhedsstyrelsens inspektorordning holdt øje med uddannelsesmiljøet for næste generation af speciallæger. Nøgleordene er kontrol og udvikling af videreuddannelse af læger og tandlæger. »Inspektorordningen er vores mulighed for at have øjne på, om de bekendtgørelser, vejledninger og målbeskrivelser, vi har sendt ud, rent faktisk bliver overholdt. Det er en kontrolopgave, og det vil jeg ikke fornægte, men i hverdagen skal det ikke være det vigtigste,« siger Claus Malta Nielsen, konstitueret sektionsleder i...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind