Hvordan helbreder vi det syge sundhedsvæsen?  Vores sundhedsvæsen er sygt og har behov for behandling. Den største sygdom er manglen på kvalificeret personale, som ikke ser ud til at være et problem, der løser sig selv. Der er brug for en kur, der også virker på længere sigt, skriver speciallæge i ortopædkirurgi Medhat Khattab.

Vores sundhedsvæsen ligner efterhånden et gammelt menneske, som ligger i sin seng på et ældrecenter og kun venter på at dø. Det er nødvendigt med nytænkning. Én af de store udfordringer er mangel på kvalificeret personale. Der er kommet forskellige forslag til, hvordan vi kan løse problemet. En af de mest interessante ideer er at importere sundhedspersonale fra udlandet hertil. Det er utrolig klogt økonomisk, da vi ved, at det er dyrt at uddanne både sundhedspersonale og specialister i Danmark....

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind