Hospital holder snor i KOL-borgere Regionshospitalet Randers har indledt et projekt, hvor sygeplejersker holder kontakten til borgere, der har været indlagt på grund af KOL via telefonopkald og hjemmebesøg. Målet er mere tryghed og i sidste ende færre genindlæggelser.

I en tid, da borgerne kommer hurtigere og hurtigere ud af hospitalssengen, er der brug for en ekstra indsats for de borgere, der er særligt udsatte, når det kommer til utryghed, komplikationer og genindlæggelser. Derfor har Regionshospitalet Randers sat gang i et pilotprojekt, hvor KOL-patienter indlagt på Lungemedicinsk Afdeling bliver tilbudt en opringning fra en sygeplejerske dagen efter udskrivelse og igen på syvendedagen. Med telefonopringningerne sikrer hospitalet, at patienterne har det godt og har overblik over, hvordan de skal tage deres medicin....

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind