Foto: Mikkel Henssel

Hoftealloplastik: Komplethedsgraden tager et »utilfredsstillende« dyk Efter et par år med stor indberetningslyst til Dansk Hoftealloplastik Register, viser årsrapporten for 2019 et mere mangelfuldt datasæt. Det er ikke tilfredsstillende, lyder dommen fra styregruppens formand, der håber at vende udviklingen i år.

Efter flere år med et højt indberetningsniveau på landsplan, har komplethedsgraden for kunstig hofte operationerne – primær total hoftealloplastik og revisions total hoftealloplastik – til Dansk Hoftealloplastik Register (DHR) i 2018 samlet set taget et dyk. Det får DHR-styregruppens registerleder, professor Søren Overgaard, til at finde de store bogstaver frem i forordet til dette års rapport, som styregruppen har udarbejdet i samarbejde med Regionernes Kliniske Kvalitetsudviklingsprogram.  »Dette års komplethedsgrad på 94,9 pct. for primær THA og 84,8 pct. for revisions...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind