Diabetesambulatoriet på Vejle Sygehus
Foto: Palle Peter Skov

Holdånd og struktureret indberetning af data har gjort os bedst Kampen om at blive Danmarks bedste handler ikke kun om at følge de kliniske retningslinjer. Det går i høj grad også ud på at sikre datakomplethed og at give plads til nye idéer, siger specialeansvarlige overlæge og sygeplejerske på Diabetesambulatoriet i Vejle, som indtager førstepladsen i Dagens Medicins kåring af de bedste til voksendiabetes.

Alle gode gange tre. Diabetesambulatoriet på Vejle Sygehus kan endnu en gang bryste sig af at være Danmarks bedste enhed til behandling af voksendiabetes, ligesom det blev det i først 2014 og siden 2016. At nå dertil har været et sejt træk, for ambulatoriet var et stykke fra målet, da Klaus Michael Pedersen blev ansat som afdelingens specialeansvarlige overlæge for ni år siden. At det endokrinologiske team havde en ambition om at blive det, kunne den nye specialeansvarlige dog klart...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind