Højt at flyve

Da jeg var barn blev jeg ofte mobbet, jeg var en af dem, der blev kaldt ’fessor’, bl.a. pga mit sprog. Jeg kan især huske en gang, jeg blev rigtig meget udskældt efter at have brugt ordet ’evakuere’ – jeg blev forfulgt med det i ugevis – formentligt velfortjent, jeg har helt sikkert brugt det ude af kontekst. Men her er det ikke et fy-ord. Og i går var jeg på min første evakuering. Lægerne ude på kysten er ofte...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind