Frustreret praksislæge: Lægemidler i restordre er fortsat et stort problem Den populære blodtryksmedicin Centyl har de seneste måneder været stort set umulig at opdrive på det danske marked. Som konsekvens er alle vanddrivende midler af typen thiazid havnet i restordre én efter én. Til stor frustration for læger i almen praksis.

Lægemidler i restordre har de seneste år været en tiltagende plage i almen praksis. Vi sender alle vores blodtrykspatienter videre til de samme lægemidler, som udgår ét efter ét, fordi volumen på de her lægemidler normalt er meget lavere Mireille Lacroix, praktiserende læge og næstformand i PLO Tomhændede patienter vender retur fra apotekerne og skal ofte have taget nye blodprøver, når alternative lægemidler tages i brug. Dertil kommer usikkerheden for mange, især ældre patienter, som skal lære nye lægemidler og...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind