Fredberg-sagen: Regionsrådspolitiker vil have undersøgelse af ansattes ytringsfrihed
Kocerndirektør i Region Midtjylland Ole Thomsen mener ikke, at regionen hindrer de ansattes ret til at ytre sig kritisk.

Fredberg-sagen: Regionsrådspolitiker vil have undersøgelse af ansattes ytringsfrihed Læge og regionsrådsmedlem i Region Midtjylland Jørgen Winther er bekymret for ytringsfriheden blandt regionens ansatte. Koncerndirektør Ole Thomsen er uenig i kritikken.

Region Midtjylland har problemer med at sikre de ansattes ytringsfrihed. Det mener læge og medlem af regionsrådet for Venstre i Region Midtjylland Jørgen Winther. Fyringen af ledende overlæge Ulrich Fredberg, der ligesom Jørgen Winther sidder i regionsrådet for Venstre, betyder at han ikke længere har tillid til, at koncernledelsen i regionen vil sikre de ansattes ret til at ytre sig offentligt om kritisable forhold på deres arbejdsplads. »Vi har i mange år vidst, at der er problemer med de ansattes...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind