Johan Ludvig Reventlow
Det er problematisk at sygeliggøre folk ved at gøre en mere eller mindre almindelig tilstand til noget med en diagnose, som man skal forholde sig til, skriver Johan Ludvig Reventlow, praktiserende læge og formand for den arbejdsgruppe under DSAM, som arbejder med at lave en ny klinisk vejledning for osteoporose i almen praksis.

Osteoporose: Forebyggelse er vigtigere end medicinsk behandling Osteoporose er en alvorlig lidelse for mange, men det er også en tilstand, som vi alle kommer i, hvis vi lever længe nok. Derfor er det en samfundsopgave, og ikke kun en opgave for almen praksis, at sikre, at alle lever en knoglevenlig livsstil.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.