Flertallet af Region Sjællands praksiskonsulenter er opsagt
Ifølge formand for PLO Sjælland Ulrik Hesislev har en lang række af praksiskonsulenterne i Region Sjælland afvist at arbejde under nye kontraktvilkår.

Flertallet af Region Sjællands praksiskonsulenter er opsagt Tre ud af fire praksiskonsulenter er blevet opsagt i Region Sjælland, oplyser PLO Sjælland. Det skyldes ændringer i konsulenternes kontrakter.

Ca. tre ud af fire af de praktiserende læger, der arbejder som konsulenter for at forbedre samarbejdet mellem primær- og sekundærsektoren, er ved udgangen af sidste måned blevet opsagt i Region Sjælland. Det sker, efter regionens praksiskonsulenter i juli fik tilsendt en ny kontrakt, som de blev opfordret til at skrive under på. Baggrunden for den nye kontrakt er, at Skat har gjort regionen opmærksom på, at praksiskonsulenternes honorering skal beskattes med A-indkomst, i stedet for tidligere praksis, nemlig B-indkomst....

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind