Læge og ph.d. Troels Dreier Christensen fra Afdeling for Kræftbehandling ved Herlev og Gentofte Hospital var en af de danske forskere, som har præsenteret på årets ESMO. I hans studie peger resultatet på, at analyser af proteiner kan benyttes til at stille en diagnose for galdevejskræft.

Flere interessante danske bidrag på årets ESMO Kræftkongressen ESMO 2021 er slut, og det er tid til at gøre status over det, som de danske forskere bragte med på kongressen.

Efter fem hektiske dage er den store kongres for European Society for Clinical Oncology (ESMO) nu slut. Det har været fem dage med workshops, store internationale forskningsresultater og debatter mellem forskere og læger. Indimellem har der også været to håndfulde danske forskningsbidrag, som har krydret kongressen med kræftforskning i rødt og hvidt.  Her bringer vi et overblik over, hvad de danske forskere bragte med til ESMO i år. Blodprøver kan finde galdevejskræft Læge og ph.d.-studerende Troels Dreier Christensen fra Afdeling...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement