»Filosofi gør mig klogere på verden og mig selv«
Charlotte Dornonville de la Cour holder også af at tage til koncerter. I december skal hun ind og høre den norske kunstner Thomas Dybdahl og det britiske band Simply Red.Foto: Privat

»Filosofi gør mig klogere på verden og mig selv« KULTURKANYLEN: Som neurolog interesserer Charlotte Dornonville de la Cour sig for samspillet mellem tanker og trivsel. Det undersøger hun igennem filosofi, som hun læser en bachelor i. Når hun ikke kobler af med antikkens filosoffer, bruger hun tid på at strikke og læse skønlitteratur.

Hvad betyder kultur for dig? »Jeg bruger kultur til at opleve ting. Jeg læser skønlitteratur, går i biografen, og så er min mand god til at købe billetter til teaterforestillinger og foredrag. Så vi går til en del spændende ting sammen. Jeg bruger også kultur til at undersøge nye ting og lære noget andet end det, man lærer, når man er læge. Som neurolog er jeg nysgerrig på krydsfeltet mellem, hvordan folk tænker, og hvordan de faktisk trives. Kulturen er...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind