Fem kvinder diagnosticeret med brystkræft efter mistanke om fejl
1.600 kvinder har fået ekstra sikkerhedstjek for brystkræft, og fem kvinder har indtil videre fået konstateret brystkræft, efet Regionshospitalet Viborg fik mistanke om fejl ved brystkræftundersøgelser.

Fem kvinder diagnosticeret med brystkræft efter mistanke om fejl Regionshospitalet Viborg havde mistanke om fejl ved brystkræftundersøgelser. Nu har foreløbig fem kvinder fået konstateret brystkræft efter genundersøgelse.

Regionshospitalet Viborg tilbød i sommer et ekstra sikkerhedstjek for brystkræft til 3.600 kvinder på grund af mistanke om fejl i en enkelt overlæges undersøgelser. Mistanken er siden bestyrket ved second opinion-gennemgang på Rigshospitalet. 1.600 kvinder er nu genundersøgt, og fem kvinder har indtil videre fået konstateret brystkræft. De resterende kvinder, der ønsker det, undersøges i de kommende uger. Det skriver Hospitalsenhed Midt på deres hjemmeside. Regionshospitalet Viborg har endnu ikke vurderet, om der er sket fejl i de fem kvinders tidligere undersøgelser...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind