Dupont: God drøftelse om tillid i sundhedsministeriet Efter møde i sundhedsministeriet har næstformand i Lægeforeningen, Michael Dupont, en god fornemmelse af, at politikerne er klar og vil arbejde for at genskabe tillid mellem Styrelsen for Patientsikkerhed og lægerne.

En konstruktiv og lyttende affære, hvor alle var enige om at gøre noget ved problemet omkring tilliden. Sådan beskriver Michael Dupont, næstformand i Lægeforeningen dagens møde i Sundhedsministeriet. Lægeforeningen var sammen med en række andre fagligt relevante organisationer og de sundhedspolitiske ordfører indbudt til møde i ministeriet, hvor de otte initiativer, der skal skabe mere tillid mellem Styrelsen for Patientsikkerhed og sundhedsmedarbejdere var på dagsordenen. »Vi havde en god drøftelse på et par timer, hvor vi vendte de problemer, der...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind