Digital strategi skal styrke vidensdeling i sundhedssektoren

Digital strategi skal styrke vidensdeling i sundhedssektoren Sundhedsministeriet har mandag lanceret en ny strategi for digital sundhed, der skal sikre sammenhæng i sundhedsvæsenet. Optimering af it-systemer på sundhedsområdet er nødvendig, mener Lægeforeningen.

Sundhedspersonalet skal ikke havne i situationer, hvor relevante patientoplysninger er svære at finde, fordi de ikke er samlet elektronisk. Det vil Sundheds- og Ældreministeriet bl.a. sørge for med 27 nye initiativer, der som samlet pakke skal sikre en fortsat digitalisering af sundhedsvæsenet for at skabe sammenhæng for patienterne. Målet er en styrket digital deling af relevante oplysninger på tværs af sundhedsvæsenet, som bl.a. skal begrænse antallet af hospitalsindlæggelser. »Danmark er foregangsland, når det kommer til digitale løsninger i sundhedsvæsenet, men...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind