Depression: Sikring af dataindberetninger skal udspringe fra ledelsen Danmarks Bedste Hospital: Psykiatri: Depressionsdatabasen peger i lighed med de øvrige databaser inden for psykiatrien på, at det er de lokale ledelser, som skal prioritere indberetninger til databaserne væsentligt højere, end det er tilfældet nu.

»Det er iøjnefaldende, at Region Hovedstadens dataindberetninger har haft tilbagegang gennem flere år, og at mange afdelinger og ambulatorier har indikatorresultater på 0 pct.« Sådan skriver styregruppen bag Dansk Depressionsdatabases seneste årsrapport. Og selv om denne årsrapport adskiller sig fra de øvrige årsrapporter inden for psykiatrien ved at være helt tilbage fra 2018, er den alligevel med til at tegne et billede af et område, hvor der synes at være betydelige problemer med at indberette data, som kan give et...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind