Vinder: Tværfagligt fokus på patienter med skizofreni giver Esbjerg delt førsteplads
Foto: Alex Tran

Vinder: Tværfagligt fokus på patienter med skizofreni giver Esbjerg delt førsteplads Et fokus på opsøgende arbejde, inddragelse og helhedsindsats er med til at bringe Psykiatrisk Afdeling Esbjerg til tops for behandlingen af skizofreni i Dagens Medicins kåring af Danmarks Bedste Hospitaler, mener ledende overlæge Agnete Larsen. For at skabe endnu bedre kvalitetsarbejde ønsker hun mere automatiserede it-systemer og flere patientrapporterede data.

Agnete Larsen, hvilken betydning tillægger du vores kåring af Danmarks Bedste Hospital? »Når I kårer Danmarks Bedste Hospital inden for forskellige fagområder og diagnoser, sætter det fokus på de særlige diagnoser. I offentligheden er der ofte fokus på de mindre gode historier om skizofreni, og det har negativ påvirkning på mennesker med en skizofrenidiagnose. Med kåringen kommer der i stedet fokus på de gode behandlingsforløb, og det kan være med til at udbrede yderligere viden om skizofreni samt aftabuisere og...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind