Vinder: Tværfaglig systematik gør igen Aalborg bedst til behandling af depression
Odeta Jankuviené, specialeansvarlig overlæge, PS Klinik Syd Sengeafdeling i Aalborg.Foto: Kåre Viemose

Vinder: Tværfaglig systematik gør igen Aalborg bedst til behandling af depression Struktur er et nøgleord for PS Klinik Syd Sengeafdeling i Aalborg, der for tredje gang i træk er bedst til at behandle depression i Dagens Medicins kåring af Danmarks Bedste Hospitaler. På afdelingen holder de løbende øje med data under behandlingsforløbet og går nogle gange længere end databasens krav, siger specialeansvarlig overlæge Odeta Jankuviené. Og så har COVID-19 ændret en afdeling til det bedre.

Odeta Jankuviené, hvilken betydning tillægger du vores kåring af Danmarks Bedste Hospital? »Det er en stor anerkendelse af vores arbejde, og det giver da en faglig stolthed, at vi nu flere år i træk er blevet vurderet til at være de bedste til ­behandling af depression, siger Odeta Jankuviené. Hvad, tror du, er årsagen til, at netop I igen er så dygtige til behandling af depression? »Vi har en systematisk tilgang til behandling af patienter med depression, og behandlingen er...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind