Hjælp os med at finde de dygtigste i sundhedsvæsenet

Hjælp os med at finde de dygtigste i sundhedsvæsenet Hvilke kvalitetsindikatorer inden for dit arbejdsområde er vigtigst, når behandlingskvaliteten på afdelingerne skal måles? Det har vi brug for din hjælp til at afgøre – vi sætter en rejse med Hurtigruten på højkant.

Dit bidrag som specialist er vigtigt, når Dagens Medicin snart igen rangordner landets sygehusafdelinger inden for 66 behandlings- og undersøgelsesområder.

I den kommende tid trækker vi tal ud af alle tilgængelige databaser over den kliniske kvalitet i Danmark, og vi vil gerne have din hjælp til at vægte indikatorerne. Sidste år fik vi hjælp fra 1.001 specialister.

Vores rangordning af den kliniske indsats er udelukkende baseret på en vurdering af behandlingskvaliteten på den enkelte afdeling.

Dagens Medicin offentliggør løbende delresultater, og alle resultater udgives i et stort magasin, som fremover udkommer i februar. Her går vi i dybden med resultaterne og ikke mindst med klinikernes arbejde med kvalitet.

Som tak for hjælpen med at vægte indikatorer sætter vi en rejse med Hurtigruten fra Kirkenes til Bergen for to personer på højkant.

Skriv kommentar