Dansk topforsker i overvægt hos børn og unge vinder flot europæisk pris
Jens-Christian Holm, der er leder af Enheden for Børn og Unge med Overvægt på Holbæk Sygehus, blev i slutningen af november hædret med en fornem europæisk pris.

Dansk topforsker i overvægt hos børn og unge vinder flot europæisk pris Ledende overlæge Jens-Christian Holm fra Holbæk Sygehus er blevet hædret med prisen for årets bedste digitale nationale uddannelsesprogram. Programmet kan reducere overvægt hos op til 85 pct. af børn og unge.

Det prisvindende og omfattende program, der er en digital udgave af den såkaldte Holbæk-model, kan være med til at reducere overvægt hos 75-85 procent af børn og unge og er målrettet sundhedsprofessionelle, der arbejder med børn og unge med overvægt. Det skriver Region Sjælland i en pressemeddelelse. Overvægt hos børn og unge er et kæmpe problem. 50 procent af børn og unge med en gennemsnitsalder på 11 år har begyndende eller reelt forhøjet blodtryk Jens-Christian Holm, overlæge, Holbæk Sygehus Og...

[reblex id='746785']

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind