Kjell Erik Julius Haakansson
»Almen praksis har rigtig meget at se til, og akutmedicin hjælper på den korte bane for mange. Oveni det er der sket meget inden for astmabehandlingen de seneste ti år, og det er umuligt at følge med i, medmindre man arbejder med det hele tiden,« siger læge Kjell Erik Julius Håkansson, hvis ph.d.-projekt forsøger at kortlægge dårlig astmakontrol blandt danske patienter.Foto: Ida-Maria-Gissel-Aarkrog

Dårlig astmakontrol plager almen praksis Langt størstedelen af de astmapatienter, som har dårlig kontrol med deres sygdom, bliver fulgt i almen praksis, viser ny kortlægning. Problemet er komplekst og kræver flere undersøgelser, før det kan løses, siger forsker bag studiet.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.