60 læger har ansøgt om at køre lægevagt for Region Sjælland
Fra 1. september overtager Region Sjælland ansvaret for lægevagten i regionen. Foreløbig har 60 læger søgt om at køre lægevagt i regionen.

60 læger har ansøgt om at køre lægevagt for Region Sjælland Region Sjælland overtager den første del af lægevagten fra PLO 1. september og har nu rekrutteringen på plads.

Sammenbrudte forhandlinger med Praktiserende Lægers Organisation om en ny lægevagt fik tidligere i år Region Sjælland til at gå solo og selv overtage ansvaret for ordningen. Det er gået rigtig godt med at finde og ansætte gode læger til opgaven Heino Knudsen (S), regionsrådsformand, Region Sjælland Første skridt tages den 1. september, hvor regionen skal sikre bemandingen af lægevagtens konsultationssteder i Kalundborg, Nykøbing Sjælland, Vordingborg, Nakskov og Ringsted. Og den rekrutteringsopgave er Region Sjælland nu langt med. »Vi har fået...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind