BERIGTIGELSE: Fejl i kåringen af Danmarks Bedste Hospitaler 2023 indenfor hjertesvigt Efter en læserhenvendelse er det med stor beklagelse, at vi på redaktionen har konstateret, at der var en fejl i rangeringen af Danmarks Bedste Hospitaler 2023 inden for Hjertesvigt. Både i avisen 13. januar og på dagensmedicin.dk.

Efter en læserhenvendelse er det med stor beklagelse, at vi på redaktionen har konstateret, at der var en fejl i rangeringen af Danmarks Bedste Hospitaler 2023 inden for Hjertesvigt. Både i avisen 13. januar og på dagensmedicin.dk Konkret er der i vores databehandling sket en kodningsfejl, der indenfor to bestemte indikatorer betød, at de, der reelt havde scoret højest, fremstod med laveste score og vice versa. Fejlen medfører desværre relativt store ændringer i rangeringen og også i toppen af tabellen....

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind