At skynde sig langsomt

De er så småt ved at vænne sig til mig, de arme sygeplejersker. Men især i starten kunne en enkelt stuegang på 10 patienter sagtens tage til godt efter kl 16 for mig. Der er så meget at tage stilling til, så meget at læse op på i journalerne, at man ikke engang når at læse op på problemstillingerne. Jeg var meget stresset over det i starten! Hvorfor haltede det altid bagefter for mig? Hvorfor fik jeg ikke dikteret et...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind