Astrid Krag positiv over for lighedsparlamentets forslag Lighedsparlamentet kom ved gårddagens konference frem til 10 forslag, der kan være med til at ændre uligheden i sundhed blandt danskerne. Sundhedsministeren, Astrid Krag, deltog i konferencen og var positiv overfor ideerne.

Forskelle i levevilkår og dødelighed blandt danskerne vokser. I går stemte lighedsparlamentet sig frem til 10 forslag, der kan gøre en forskel inden for bl.a. forebyggelse, psykiatri, arbejdsmiljø og sygehusvæsenets struktur. Sundhedsminister Astrid Krag fik overrakt forslagene ved dagens paneldebat, hvor også regionspolitikere var indbudt – heriblandt regionsformand i Region Nordjylland Ulla Astman og tidligere formand for KL, Erik Fabrin. Der var bred enighed blandt de inviterede politikere, at sundhedsvæsenet skal være mere rummeligt og tage højde for de svageste...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind