Annesofie Lunde Jensen får legat af Osteoporoseforeningen Klinisk sygeplejespecialist på Århus Sygehus Annesofie Lunde Jensen har fået 30.000 kroner til af Osteoporoseforeningen til støtte til et projekt til gavn for mennesker med knogleskørhed.

Osteoporoseforeningens forskningsudvalg uddeler hvert år 100.000 kroner til projekter, der fremmer viden om knogleskørhed og dermed kan bidrage med at forbedre forholdene for de cirka 500.000 danskere, der er ramt af sygdommen. Klinisk sygeplejespecialist på Århus Sygehus Annesofie Lunde Jensen modtager således et tilskud på 30.000 kroner til et projekt om anvendelse og integrering af sundhedsfaglig information i gruppebaseret undervisning af patienter med knogleskørhed. Pengene blev overrakt i forbindelse med Dansk og International Osteoporosedag den 20. oktober.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind