Anne Højager Nielsen er ny lektor ved Institut for Klinisk Medicin på AU
»Jeg glæder mig til at tage fat på arbejdet som lektor, da det giver mulighed for at kunne styrke forskningen i Operation og Intensiv på tværs af faggrænser,« siger den nye lektor, Anne Højager Nielsen.

Anne Højager Nielsen er ny lektor ved Institut for Klinisk Medicin på AU Forskningsansvarlig sygeplejerske Anne Højager Nielsen blev 15. januar 2023 ansat i stillingen som lektor i Intensiv og perioperativ behandling og pleje ved Institut for Klinisk Medicin, Aarhus Universitet. Stillingen bliver i kombination med sin stilling som forskningsansvarlig sygeplejerske ved Operation og Intensiv, Regionshospitalet Gødstrup.

Anne Højager Nielsens hovedopgaver vil være klinisk forskning, vejledning af ph.d.-studerende og klinikere, der arbejder med forskning samt forskningsledelse i Operation og Intensiv på Regionshospitalet Gødstrup, skriver Aarhus Universitet i en pressemeddelelse. Med en baggrund som sygeplejerske med specialuddannelse i intensivsygepleje og en ph.d. i sundhedsvidenskab fra Aarhus Universitet, arbejder hun som forskningsansvarlig i Operation og Intensiv. Hendes forskning relaterer sig til behandling, pleje og rehabilitering af intensivpatienter. Ud over det planlægger hun et større projekt, som skal se, hvordan...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind