»Jeg glæder mig til at tage fat på arbejdet som lektor, da det giver mulighed for at kunne styrke forskningen i Operation og Intensiv på tværs af faggrænser,« siger den nye lektor, Anne Højager Nielsen.

Anne Højager Nielsen er ny lektor ved Institut for Klinisk Medicin på AU Forskningsansvarlig sygeplejerske Anne Højager Nielsen blev 15. januar 2023 ansat i stillingen som lektor i Intensiv og perioperativ behandling og pleje ved Institut for Klinisk Medicin, Aarhus Universitet. Stillingen bliver i kombination med sin stilling som forskningsansvarlig sygeplejerske ved Operation og Intensiv, Regionshospitalet Gødstrup.

Anne Højager Nielsens hovedopgaver vil være klinisk forskning, vejledning af ph.d.-studerende og klinikere, der arbejder med forskning samt forskningsledelse i Operation og Intensiv på Regionshospitalet Gødstrup, skriver Aarhus Universitet i en pressemeddelelse. Med en baggrund som sygeplejerske med specialuddannelse i intensivsygepleje og en ph.d. i sundhedsvidenskab fra Aarhus Universitet, arbejder hun som forskningsansvarlig i Operation og Intensiv. Hendes forskning relaterer sig til behandling, pleje og rehabilitering af intensivpatienter. Ud over det planlægger hun et større projekt, som skal se, hvordan...

Prøv Dagens Medicin gratis i 4 uger*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.

Efter 4 uger fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement