Anders Beich
DSAM-formand Anders Beich er en af syv kandidater til de seks pladser i LVS-bestyrelsen, som skal fordeles på selskabets repræsentantskabsmøde torsdag 12. november.

Anders Beich stiller op til bestyrelsen i LVS Dansk Selskab for Almen Medicin har indstillet sin formand, Anders Beich, til en bestyrelsespost i Lægevidenskabelige Selskaber. Bestyrelsens sammensætning besluttes på et repræsentantskabsmøde torsdag 12. november.

»Alle specialeselskaber har en interesse i, at kontakten mellem primær- og sekundærsektor fungerer godt, at fremme forskning i tværsektorielle forløb og at få en endnu stærkere almen praksis, der kan løfte opgaverne med forebyggelse og rettidig diagnostik.« Sådan lyder det blandt andet i den indstilling af sin mangeårige formand Anders Beich, som Dansk Selskab for Almen Medicin har sendt afsted til LVS forud for torsdagens repræsentantskabsmøde. Her skal paraplyorganisationen tage stilling til bestyrelsens fremadrettede sammensætning, samtidig med at en ny...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind