Aarhus Universitet: Hver fjerde kvinde har oplevet forskelsbehandling på Institut for Klinisk Medicin
»Det er selvfølgelig ikke i orden, at en andel af vores ansatte oplever, at der er ulige vilkår mellem kønnene, så vi skal nu i gang med at sikre, at vi har transparente processer – formelle som uformelle –  blandt andet omkring de akademiske ansættelser og dermed lige adgang til karrierevejledning,« siger Jørgen Frøkiær, leder af Institut for Klinisk Medicin, Aarhus Universitet, på baggrund af rapport fra KVINFO.Foto: AU

Aarhus Universitet: Hver fjerde kvinde har oplevet forskelsbehandling på Institut for Klinisk Medicin Knap hver fjerde kvinde har oplevet forskelsbehandling på baggrund af køn på Institut for Klinisk Medicin ved Aarhus Universitet, viser svar fra ny undersøgelse. Hver femte kvinde har oplevet uønsket seksuel opmærksomhed. »Nu skal vi i gang med at sikre, at vi har transparente processer,« lyder det fra instituttets leder.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind