Søren Skydt Kristensen, overlæge ved Ortopædkirurgisk afdeling på Odense Universitetshospital (tv), Kjeld Andersen, ortopædkirurg og overlæge i traumesektoren på Aarhus Universitetshospital (midt) og Claus Munk Jensen, klinikchef og overlæge ved ortopædkirurgisk klinik på Rigshospitalet.

VOXPOP: Sådan behandler kirurgerne skulderbrud hos ældre På landets store hospitaler er der en klar tendens for, hvilken behandling ældre patienter med to-parts frakturer på skulderen får. Tre ortopædkirurgiske overlæger forklarer.

Odense Universitetshospital Søren Skydt Kristensen, overlæge ved Ortopædkirurgisk afdeling på Odense Universitetshospital Hvilken metode anvender I ved to-parts frakturer på skulderen hos ældre mennesker? Vi følger de samme retningslinjer, som har været fremme de senere år. Hos lidt ældre mennesker er vi mere og mere konservative, end vi var før i tiden. Så vidt muligt forsøger vi at behandle ældre konservativt. Der skal altså meget til, før vi opererer. Har knoglerne slet ikke kontakt, så overvejer vi at operere.  Hvor...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage

Du får fri adgang til alt indhold, samt vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalt abonnement, med mindre du opsiger forinden.

(PS: Som læge/medicinstuderende er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis)

Køb abonnement