Bolette Friderichsens arbejdsliv har det seneste år i høj grad været præget af arbejdet i DSAM's coronataskforce. Hun glæder sig over den store korpsånd blandt kollegerne i forbindelse med det forestående vaccinationsarbejde mod COVID-19.

»Vi er klar til at køre den her coronavirus helt ud over kanten og langt ind i helvede« Almen praksis ventes at spille en nøglerolle i vaccinationen af landets ældre og sårbare borgere, som står forrest i vaccinekøen. Måske allerede i juledagene. »Vi er klar til at give den en skalle,« lyder det fra Bolette Friderichsen, medlem af DSAM's coronataskforce.

De første danskere vil efter alt at dømme blive vaccineret mod COVID-19 i juledagene. Det fortalte sundhedsminister Magnus Heunicke (S) tirsdag i forlængelse af udmeldingen om, at Det Europæiske Lægemiddelagentur (EMA) er åben overfor, at en vaccine mod COVID-19 kan få en betinget godkendelse end først forventet. Og fra almen praksis lyder meldingen, at lægerne er klar til at tage del i udrulningen. »I øjeblikket modtager vi enormt mange spørgsmål om vaccination fra praktiserende læger i hele landet. Der har...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement