Uafhængige psykiatere i Region Midt står sammen og råder andre til at følge efter
Foto: Privat

Uafhængige psykiatere i Region Midt står sammen og råder andre til at følge efter Mange speciallæger i psykiatrien forlader det offentlige sundhedsvæsen i disse år og nedsætter sig i privat praksis. De står uden for både den regionale psykiatri og sygesikringen, men udfører en betragtelig del af udredning og behandling af psykiatriske lidelser, skriver speciallæge i psykiatri Hanne Stubbe Teglbjærg. 

En mandag i september mødtes de uafhængige praktiserende psykiatere i Region Midtjylland. Fælles for os var oplevelsen af at stå alene i vores arbejdsliv og et behov for at finde vores plads i det danske sundhedssystem. Mødet blev bakket op af samtlige 20 speciallæger med praksis uden for sygesikringen i regionen, som vi havde kunnet opstøve, hvoraf omtrent halvdelen er børne- og ungdomspsykiatere og den anden halvdel er voksenpsykiatere. På trods af forskellige interesser og målgrupper havde vi meget at...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind