TrygFonden uddeler 4,9 mio. kr. til syv forskere Donationerne går til nye projekter på akutområdet og indsatser, der skal skabe bedre trivsel og sundhed blandt nyligt færdigbehandlede kræftpatienter, mennesker med funktionelle lidelser og inaktive danskere.

TrygFondens midler er blevet givet til 7 forskellige forskere, der hver især er i gang med projekter, hvis fokus spænder lige fra hjerteløbernes mentale velvære efter redningsaktioner til udviklingen af efteruddannelser til fagpersoner, der kan være til gavn for mennesker med funktionelle lidelser. Det skriver TrygFonden i en pressemeddelelse. Herunder kan du læse om de belønnede forskere og deres projekter: Master of Science in Health Science Astrid Marie Rolin Kragh fra Region Hovedstadens Akutberedskab og Københavns Universitet har modtaget 605.075...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind