Tre patientskader kobles til Sundhedsplatformen Region Hovedstaden orienterede tilbage i oktober Styrelsen for Patientsikkerhed om tre patientskader, der skyldes forsinket reaktion på prøvesvar og dermed også forsinket behandling. Regionen kunne ikke afvise, at skaderne var udløst af Sundhedsplatformen.

En patient i Region Hovedstaden blev i efteråret opstartet for sent i behandlingsforløb for tumorvækst på en synsnerve. Patienten har efterfølgende mistet et i forvejen dårligt syn. To andre kræftpatienter har også fået forsinket opstart i kræftpakkeforløb i hhv. hovedhals og kræft i spiserør, mave-mund og mavesæk. Det fremgår af et notat og en efterfølgende præcisering, som Region Hovedstaden har sendt til Styrelsen for Patientsikkerhed i sin løbende orientering om status på implementering af det nye it-system Sundhedsplatformen. I de...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind