To studier om punkterede lunger var årets højdepunkter på ERS
Dagens medicin har bedt Uffe Bødtger, overlæge Næstved Sygehus og professor på Institut for Regional Sundhedsforskning på Syddansk Universitet, og overlæge Christian B. Laursen fra Lungemedicinsk Afdeling på Odense Universitetshospital, om at komme med deres bud på, hvad det mest opsigtsvækkende ved årets ERS-kongres har været.

To studier om punkterede lunger var årets højdepunkter på ERS På årets store lungemedicinske kongres var det ikke omfattende kliniske forsøg med medicin, som stjal overskrifterne ifølge to danske overlæger. Det var derimod to studier, som udfordrer den tilgang, man i årevis har haft til behandlingen af punkterede lunger.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind