Topforsker forventer snart gennembrud inden for diagnostik af maligne lungesygdomme
Christian B. Laursen er overlæge ved Lungemedicinsk Afdeling på Odense Universitetshospital. Han deltager ved dette års ERS, og skal præsentere nye data inden for diagnostik af lungesygdomme.

Topforsker forventer snart gennembrud inden for diagnostik af maligne lungesygdomme Den årlige lungekongres for European Respiratory Society går i gang i weekenden, og forskningsleder Christian B. Laursen ser særligt frem til det nyeste inden for brugen af kunstig intelligens ved diagnostik af maligne lungesygdomme samt de nyeste retningslinjer inden for interstitielle lungesygdomme.

Som det er nu, mangler vi nogle store randomiserede forsøg, hvor man har målt brugen af kunstig intelligens op imod fagpersoner. Jeg håber, at der snart kommer nogle flere af den slags data Christian B. Laursen, overlæge og forskningsleder, Odense Universitetshospital Lige om lidt starter den årlige kongres for European Respiratory Society (ERS), og rundt omkring i verden er lungeforskere og læger i færd med at pakke deres kufferter og finde billetten til Barcelona frem. Tusindvis af forskere samles i...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind