Sundhedspolitikere: Vi er enige med lægerne, men vi kommer stadig til at lytte til patienterne

Sundhedspolitikere: Vi er enige med lægerne, men vi kommer stadig til at lytte til patienterne Lægeformanden Andreas Rudkjøbing vil have sundhedspolitikerne til at holde fingrene fra fagligheden i sager som eksempelvis medicinsk cannabis. Her er politikernes svar.

Formanden for Lægeforeningen Andreas Rudkjøbing kritiserede direkte i dette debatindlæg politikere for den tendens, som han ser, nemlig at sager som medicinsk cannabis, ME og Thyroid, er et udtryk for, at politikere mener at vide bedre end videnskaben. Her er hvad flere sundhedsordførerne svarer: Martin Geertsen, sundhedsordfører for Venstre: Venstre ønsker ikke at udfordre videnskaben »Jeg mener helt principielt, at vi politikere skal holde armslængde i forhold til valg af lægemidler. Venstre ønsker ikke at udfordre videnskaben, og det bliver...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind