»Sundhedsdatastyrelsen har undervurderet opgaven« Sundhedsdatastyrelsen har undervurderet opgaven med at organisere og validere data i det nye landspatientregister. Det mener flere medlemmer af den midlertidige referencegruppe, som styrelsen nedsatte for at få styr på problemerne med implementeringen.

Opgraderingen af Landspatientregistet til LPR3 har været en betydeligt større opgave, end hvad Sundhedsdatastyrelsen oprindeligt antog den ville blive. Det siger Vera Ibsen, der som Afdelingschef i dokumentation og ledelsesinformation ved Region Syddanmark sidder med i den midlertidige styregruppe, som af Sundhedsdatastyrelsen har fået til opgave at sikre løsninger på de mange problemer, der har været med at få LPR3 til at fungere tilfredsstillende. »Sundhedsdatastyrelsen har undervurderet opgaven med at bygge et datavarehus, der gør det muligt at trække data...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind